Antena 3 CNN Actualitate Amendă uriașă pentru cantina Facultăţii de Drept din Bucureşti. Ce a găsit acolo Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor

Amendă uriașă pentru cantina Facultăţii de Drept din Bucureşti. Ce a găsit acolo Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor

Amendă uriașă pentru cantina Facultăţii de Drept din Bucureşti. Ce a găsit acolo Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor
Sursa foto: Foto: Facebook/ Andrei Nicolae Popa
de S.T.    |    18 Dec 2018   •   17:55

Cantina Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti are probleme sanitare, anunţă Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor, precizând că unitatea de învăţământ a fost amendată.

Universitatea spune că nu a pus în pericol viaţa studenţilor.

„Universitatea din Bucureşti amendată de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor! (Nu ştiu oficial valoarea, dar am înţeles că amenda e de 30.000 lei, cu ablaţiune de plata de 15.000 lei). Foarte multi studenţi de la Facultatea de Drept mi-au trimis în ultimele luni poze cu mâncare stricată de la cantină (carne de pui sau porc care aveau o culoare ciudată) sau îmi spuneau că ciorba acră sau cartofii miros a putregai”, a scris pe Facebook, Andrei Nicolae Popa, studentul care a sesizat ANSVSA despre condiţiile din cămine.

Totodată, studentul mai spune că aceasta este a patra amendă contravenţională primită de unitatea de învăţământ în mai puţin de trei luni, toate fiind date pentru încălcări grave ale normelor de igienă, sănătate publică şi siguranţa alimentelor.

×
Subiecte în articol: cantina amenda
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close