Antena 3 CNN Actualitate Persoana care a provocat incendiul din Bragadiru a fost identificată şi va primi o amendă usturătoare

Persoana care a provocat incendiul din Bragadiru a fost identificată şi va primi o amendă usturătoare

Persoana care a provocat incendiul din Bragadiru care a avut loc vineri dimineaţă a fost identificată şi va primi o amendă usturătoare. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Gărzii de Mediu. Incendiul a avut loc pe un amplasament unde erau depozitate izoterme frigorifice dezafectate.

Persoana care a provocat incendiul din Bragadiru a fost identificată şi va primi o amendă usturătoare
Sursa foto: Garda Naţională de Mediu/Facebook
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   19:30

Incendiul s-a produs într-un depozit în care se aflau echipamente frigorifice dezafectate. Polițiștii au făcut o anchetă și au stabilit că flăcările au pornit în urma unor operațiuni de tăiere.

Comisarii Gărzii de Mediu anunță că vor amenda persoana care a provocat incendiul.

Imaginile cu fumul gros au apărut imediat în mediul online, iar comisarii Gărzii de Mediu au ajuns la scurt timp la depozitul din Ilfov.

''Astăzi 5 februarie, în jurul orei 11.30, în urma unei sesizări apărute în mediul on-line, prin care se semnala un incendiu cu degajări puternice de fum în zona Bragadiru, județul Ilfov, comisarii GNM, împreună cu Poliţia Locală Bragadiru şi o unitate ISU Măgurele s-au deplasat, imediat, în zona respectivă.

La fața locului, s-a constatat că incendiul, care a avut loc pe un amplasament unde erau depozitate izoterme frigorifice dezafectate, a fost lichidat de către unitatea ISU.

Poliţia Locală Bragadiru a identificat persoana care a declanşat incendiul în timpul efectuării unor lucrări de tăiere (cu autogen) a auto-utilitarelor dezafectate.

Aceasta a fost invitată de comisarii GNM – CJ Ilfov la sediul Comisariatului Judeţean Ilfov, pentru săptămâna viitoare, în vederea prezentării documentelor legale în baza cărora funcţionează acel depozit şi, cel mai probabil, va primi o amendă usturătoare'', au scris reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu pe Facebook.

Astăzi 5 februarie, în jurul orei 11.30, în urma unei sesizări apărute în mediul on-line, prin care se semnala un...

Posted by Garda Naţională de Mediu on Friday, 5 February 2021

 

×
Subiecte în articol: amenda incendiu Garda de mediu Ilfov
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close