Antena 3 CNN Actualitate Analistul economic al CNN, la Antena 3. Ce sfaturi are Richard Quest pentru România

Analistul economic al CNN, la Antena 3. Ce sfaturi are Richard Quest pentru România

Analistul economic al CNN, la Antena 3. Ce sfaturi are Richard Quest pentru România
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    02 Oct 2014   •   22:35
România trebuie să pornească de la bază şi să aibă răbdare, spune Richard Quest, celebrul jurnalist CNN recunoscut pentru analizele sale economice extrem de corecte. 
 
Quest spune că a rămas impresionat după prima sa vizită în România şi îi sfătuieşte pe români să muncească, iar pe guvernanţi să nu-şi propună ţinte pe care nu le pot atinge.

Cel mai important analist economic al CNN, realizator al unor emisiuni şi reportaje de mare prestigiu, Richard Quest, a fost joi seara în studioul Antenei 3, unde a făcut o radiografie a României şi a problemelor sale economice şi a prezentat sfaturile sale pentru ţara noastră.
 
Richard Quest are un sfat pentru guvernanţi, dar şi pentru românii de rând: să îşi canalizeze eforturile spre lucrurile de bază şi să nu îşi mai propună să ajungă rapid  la acelaşi nivel cu ţările foarte dezvoltate.
 
Analistul CNN spune că românii trebuie să aibă răbdare, dar recunoaşte că existenţa unui lider competent este necesară pentru a pune România pe drumul corect. 
 
Celebrul jurnalist atrage însă atenţia că progresul nu poate fi posibil fără o luptă acerbă împotriva coruptiei şi fără păstrarea intactă a statului de drept. 
 
Jocuri strategice, poziţia faţă de marile puteri ale lumii, ce trebuie să facă România pentru un trai mai bun şi o imagine pe măsura bogăţiilor şi frumuseţilor sale - despre toate aceastea a vorbit vedeta CNN, Richard Quest, alături de Radu Tudor şi fostul şef al diplomaţiei române Mircea Geoană. 
 
 
Iată principalele declaraţii ale lui Richard Quest:
 
- azi a fost prima zi când am pus piciorul în România, dar consider că e mult mai bine să vizitezi casa cuiva şi să nu critici totuşi tapetul
 
- sunt impresionat acum, îmi place ceea ce văd. Daca voi veni în vacanţă? Invitaţi-mă şi voi veni

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close