Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la Academia SRI, după ce Eugen Teodorovici a mărturisit că a primit o diplomă fără să meargă la cursuri

Anchetă la Academia SRI, după ce Eugen Teodorovici a mărturisit că a primit o diplomă fără să meargă la cursuri

Anchetă la Academia SRI, după ce Eugen Teodorovici a mărturisit că a primit o diplomă fără să meargă la cursuri
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
18 Oct 2017   •   12:56

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) a anunțat, într-un comunicat postat pe site-ul instituției, că s-a autosesizat pentru a verifica condițiile de absolvire în cazul lui Eugen Teodorovici, după ce acesta a afirmat, la postul național de televiziune, că a primit o diplomă de la Academia SRI deși nu a mers la cursuri.

Am o diplomă de master sau ce este el, curs postuniversitar, unde nu am fost nici măcar o dată”, a spus Teodorovici, la TVR. Întrebat cum a luat diploma, dacă nu a frecventat cursurile, fostul ministru a răspuns: „Nu știu, întrebați-i pe cei care mi-au dat diploma. (...) Nu, mi s-a adus, nici măcar n-am luat-o eu. Mi s-a dat, da, pur și simplu. Diploma a venit la finalul acelor trei luni de zile. La care, recunosc, eu n-am fost”.

Comunicatul ANIMV

”Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Național de Informații în 2013, un curs postuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condițiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici. Vă informăm că rezultatul acestor verificări va fi comunicat public pe site-ul ANIMV”, se arată în comunicatul ANIMV.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close