Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă de 11 luni, adusă la spital de tată plină de vânătăi | Medicii au alertat Poliţia

Fetiţă de 11 luni, adusă la spital de tată plină de vânătăi | Medicii au alertat Poliţia

Anchetă la Iași, acolo unde medicii au chemat poliția după ce au găsit mai multe urme de lovituri pe corpul unei fetiţe de doar 11 luni.

de Claudia Popovici    |    24 Sep 2023   •   19:12

Cazul a intrat în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași din momentul în care tatăl a ajuns cu fetița de doar 11 luni la camera de gardă, unde bănuia că ar fi o răceală.

În momentul când doctorii au consultat fetita de 11 luni au sesizat prezenta unor de vânătăi, unele destul de pronunțate. În acel moment medicii au decis să anunțe Poliţia care a demarat o anchetă în acest caz.

Urmează acum ca buletinul medico-legal să scoată în evidență de unde ar proveni acele vânătăi de pe corpul micuței.

"S-a prezentat la unitatea primiri urgențe o sugară, care avea febră și o patologie acută viroză respiratorii, cu rino-faringită, suspiciune de pneumonie, dar care prezenta şi mai multe mărci traumatice. Medicii au solicitat prezența echipei de poliție de la Secția 4 și echipa de asistență socială. În acest moment, copilul este internat stabil hemodinamic, pe o secție de pediatrie pentru tratament patologiei acute, menținem doar acțiunea terapeutică. Organele competente vor decide dacă acest copil rămâne în familie până la externare sau nu", au spus reprezentanții spitalului din Iaşi. 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close