Antena 3 CNN Actualitate AndFlor – nu spune niciodată nu unei echipe de experți în transport persoane

AndFlor – nu spune niciodată nu unei echipe de experți în transport persoane

Dacă vreodată ai nevoie de ajutor și îndrumare, nu spune niciodată nu unei echipe de experți în transport persoane! Iar dintre multitudinea de firme transport persoane, alege AndFlor – o echipă profesionistă care, zi și noapte, îți oferă posibilitatea de a închiria bilete penru ruta pe care trebuie să o parcurgi cu microbuzul sau autocarul! Și că tot veni vorba, tu când ai călătorit ultima dată cu un astfel de mijloc de transport?

AndFlor – nu spune niciodată nu unei echipe de experți în transport persoane
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2020   •   15:25

Părerea noastră este că ar trebui să alegi mereu să călătorești cu acestea, în special când vine vorba despre o rută nu atât de greu de parcurs. Echipa AndFlor este, de asemenea, echipa care îți asigură un transport sigur, indiferent de condițiile de vreme. Cărui fapt se datorează acest aspect? Ei bine, încă de la început, specialiștii AndFlor și-au dorit să pună baza transportului de persoane și prin prisma șoferilor. Astfel, i-au ales pe cei mai buni, pe cei care știu să se descurce în orice situație. Tocmai din acest motiv, niciodată, dar niciodată, când vine vorba de AndFlor nu trebuie să îți faci griji cu privire la acest aspect.

În altă ordine de idei, pe lângă transportul sigur, AndFlor îți mai oferă și profesionalism și bineînțeles, dincolo de toate, după cum ți-ai putut da și tu seama, calitate în serviciile prestate. Pentru ca tu, client și viitor pasager, să te poți bucura de o experiență cât mai plăcută! Cum îți sună această idee? AndFlor și echipa din spate este mereu la dispoziția ta, chiar și atunci când dorești să rezervi un bilet sau mai multe, pentru tine sau pentru familie.

Experiența de pe piața serviciilor de transport persoane este vastă, considerent pentru care foarte multe persoane aleg AndFlor în detrimentul altor companii, poate cu prețuri mult mai mici. Și totuși, în pofida prețului, AndFlor ajunge să se plaseze în topul firmelor de transport persoane de pe piața din România, și nu numai! Clienți de pretutindeni apelează la AndFlor, tu de ce n-ai face-o?

Este foarte important să știi că te poți baza pe profesioniști. La fel de bine, încrederea în serviciile la care ai apelat va crește atunci când auzi că persoanele care sunt deja clienți sunt mulțumite de AndFlor și de serviciile pe care aceștia le prestează.

Cauți o companie servicii transport persoane care să îți ofere toate acestea, fără nicio excepție? Ei bine, află că AndFlor nu omite niciun criteriu mai sus menționat, ci dimpotrivă, suplimentează caracteristicile deja existente și cu:

Dedicarea în domeniu a personalului – încă de la început, experții AndFlor și-au dorit un personal dedicat, care să dea tot ceea ce are mai bun pentru serviciile pe care urmează să le presteze. Tocmai din acest motiv, atât telefonic, cât și prin e-mail, niciodată nu vei da de persoane care să nu știe să-ți răspundă întrebărilor sau de persoane care să aibă un comportament neadecvat față de client. Este și pentru tine acest aspect prioritar? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci su siguranță îți poți da seama de ce fondatorii AndFlor au ales să mizeze pe această variantă și nu pe metoda clasică de recrutare a personalului.

Perseverența și promptitudinea – atât perseverența, cât și promptitudinea sunt două aspecte extrem de importante, fără de care echipa AndFlor de astăzi nu ar fi atât de apreciată. Punând, în principiu, accent pe acestea două, dar și pe altele, AndFlor a devenit astăzi o echipă de încredere, căreia îi poți adresa orice întrebare. Experții te vor lămuri cu privire la aspectele care te interesează, oferindu-ți în același timp posibilitatea de a beneficia de cele mai calitative servicii de transport persoane.

De altfel, nu se va pune niciodată problema unei întârzieri. De fiecare dată, șoferii AndFlor își vor lua o marjă de timp, dând dovadă de faptul că nu sunt doar precauți, ci și atenți cu persoanele care urmează să călătorească în afara țării sau din afara țării. Tu unde dorești să călătorești, mai exact? De unde trebuie să vii înapoi în România? Indiferent de țară, alege să te încrezi doar în experți.

Alege cu încredere serviciile de transport persoane oferite de AndFlor pentru o călătorie sigură, pentru profesionalism, dedicare, perseverență. Alege AndFlor pentru prețuri accesibile, dar și pentru beneficiile care pot veni la pachet cu biletele achiziționate!

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close