Antena 3 Actualitate Andreea Marin Bănică se implică în cazul fetiţei care a murit de înfometare

Andreea Marin Bănică se implică în cazul fetiţei care a murit de înfometare

de O.P.    |    23 Sep 2011   •   16:03
Andreea Marin Bănică se implică în cazul fetiţei care a murit de înfometare
Sursa foto: Sursa: andreeamarinbanica.acasa.ro

Contactată de prezentatoarea Antena3, Alina Petrescu, Andreea Marin Bănică, preşedinte al Asociaţiei "Preţuieşte Viaţa", s-a declarat revoltată de cazul fetiţei care a murit de înfometare după ce a fost părăsită de mama ei.

Aceasta a declarat că atât mama, cât şi bunica fetiţei sunt responsabile moral de moartea acesteia, iar cadrele medicale care au îngrijit-o trebuiau să se implce mai mult în acest caz.

Caz revoltător la Arad. O fetiţă de 11 ani a murit de înfometare după ce a fost părăsită de mamă

Ca şi reprezentant al Asociaţiei "Preţuieşte Viaţa", Andreea Marin consideră că asistenţii sociali care au avut în grija lor acest caz nu şi-au făcut treaba şi nu au demarat o anchetă care să aibă ca finalitate salvarea vieţii acestei copile.

Get Adobe Flash player

Andreea Marin a declarat că se alătură şi sprijină soluţionarea acestui caz, şi că doreşte realizarea unei campanii care să vină în ajutorul copiilor defavorizaţi. "Suntem de nesuportat ca societate dacă vom sta să asistăm cu mâinile în sân la astfel de cazuri revoltătoare", a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii Esenţial.

Get Adobe Flash player


Vă reamintim că în urmă cu un an copila (la acea dată, în vârstă de 10 ani ) a fost internată la spitalul din Timişoara, iar apoi transferată la o unitate sanitară din Arad, unde a fost părăsită de mama şi bunica ei.

Înainte de a muri fata cântărea aproximativ 10 kilograme şi nu se mai putea deplasa singură.

×
Subiecte în articol: centru de plasament
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close