Antena 3 CNN Actualitate O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop şi şi-a dat demisia, iar acum a fost părăsită şi vrea să revină la muncă

O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop şi şi-a dat demisia, iar acum a fost părăsită şi vrea să revină la muncă

O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni şi-a dat demisia pentru a-şi continua relaţia cu un interlop din Bucureşti, iar după ce s-au despărţit, femeia vrea să se angajeze, din nou, la penitenciar.

O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop şi şi-a dat demisia, iar acum a fost părăsită şi vrea să revină la muncă
Sursa foto: Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2022   •   13:51

Tânăra, care este ofiţer în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi lucra în Penitenciarul Mărgineni, şi-a dat demisia în data de 22 august pentru a-şi continua relaţia de iubire cu un interlop din Bucureşti, lider al unei grupări periculoase.

Acesta din urmă a fost liberat din arest preventiv pe 13 august, el fiind în continuare cercetat într-un dosar instrmentat de procurorii DIICOT pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală.

Potrivit Federaţiei Sindicatelor din ANP, proxenetul, identificat ca C.M. Bejan, s-a liberat în data de 13 august, iar ofiţerul de penitenciar şi-a dat demisia la câteva zile după, respectiv pe 22 august.

În realitate, deţinutul este Marian Bejan, liderul unei grupări de interlopi din Bucureşti, fiind implicat şi în tentativa de omor de anul trecut, atunci când un alt interlop, cunoscut ca Bebino, a fost atacat cu săbiile de mai mulţi indivizi şi tăiat de Cezar Petcu, cunoscut în lumea interlopă drept Joe.

Angajata penitenciarului îndrăgostită de interlop a fost premiată anul trecut

Potrivit FSANP, în anul 2021, tânăra a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale.

Sindicaliştii spun acum că angajata s-ar fi despărţit de interlop şi îşi doreşte reîncadrarea în sistemul penitenciar.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close