Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a prezentat traseul Luizei din ziua răpirii. Gheorghe Dincă a luat-o pe fată dintr-o stație de microbuze

Antena 3 a prezentat traseul Luizei din ziua răpirii. Gheorghe Dincă a luat-o pe fată dintr-o stație de microbuze

Antena 3 a prezentat traseul Luizei din ziua răpirii. Gheorghe Dincă a luat-o pe fată dintr-o stație de microbuze
12 Aug 2019   •   18:36

Georgiana Murgilă, a prezentat în exclusivitate, la Antena 3, traseul din ziua dispariției Luizei Melencu.

”Traseul refăcut de mine e unul făcut pe logică și pe mărtuiriile mamei și luând în calcul acea cameră la care am avut și noi acces. Undeva în centrul Municipiului Caracal s-a dus la bancomat, după care a trecut pe lângă primăria municipiului Caracal. La un momemnt dat spune mama Luizei spune că a vorbit cu ea și era pe lângă parc. Trece prin parc, după care trece pe strada Piața Victoriei și aici e o intersecție, pe camerele de supraveghere fata e văzută fix în intersecție.

Imediat după intersecție e o stație de microbuz. E locul în care Luiza se oprește și ia mașina lui Gheorghe Dincă la ocazie. De aici traseul e foarte simplu. De aici mergi pe strada Craiovei, strada pe care stă Gheorghe Dincă. Probabil Luizei nu i s-a părut nimic ciudat până nu s-a oprit la poarta lui. Acesta era drumul spre Dioști. Era cel mai drept și cel mai scurt traseu spre casa fetei.”, a spus Georgiana Murgilă.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close