Antena 3 CNN Actualitate ANTENA 3 este AICI şi pretutindeni! Peste 50.000 de oameni s-au bucurat, la Craiova, de un SPECTACOL IMPRESIONANT!

ANTENA 3 este AICI şi pretutindeni! Peste 50.000 de oameni s-au bucurat, la Craiova, de un SPECTACOL IMPRESIONANT!

ANTENA 3 este AICI şi pretutindeni! Peste 50.000 de oameni s-au bucurat, la Craiova, de un SPECTACOL IMPRESIONANT!
Sursa foto: Foto: Adrian Virgil
de O.P.    |    12 Iul 2013   •   06:12

ANTENA 3 este AICI, la Craiova şi pretutindeni!! Aşa a răsunat sloganul postului nostru, în piaţa Mihai Viteazu din Craiova unde Antena 3 şi-a aniversat cei 8 ani de prezenţă în casele dumneavoastră. 


ASCULTĂ AICI TOŢI ARTIŞTII CARE AU CÂNTAT PE SCENA DIN PIAŢA MIHAI VITEAZU

Peste 50 de mii de oameni s-au adunat în faţa uneia dintre cele mai mari scene montate în România, unde au cântat artişti de top. Pe scena au urcat şi vedetele Antenei 3, care le-au împărtăşit oltenilor şi românilor de pretutindeni gândurile lor după 8 ani de existenţă Antena 3.

Mihai Gâdea şi Mircea Badea recită la Craiova o poezie dedicată Antenei 3

Într-o atmosferă incendiară cele mai titrate trupe ale României şi cei mai fredonaţi artişti au încântat publicul prezent în piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

Toţi artiştii prezenţi au lăudat Antena 3 pentru ideea de a oferi publicului său un concert de o asemenea amploare. Cei mai fredonaţi cântăreţi români au urat "La mulţi ani" Antenei 3 şi milioanelor de telespectatori fideli.

TOATE MOMENTELE IMPORTANTE DE LA CONCERTUL ANIVERSAR ANTENA 3, AICI

Concertul maraton al Antenei 3 i-a avut în final pe scenă pe doi dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai României: Loredana şi Dan Bittman, alături de trupa Holograf.

×
Subiecte în articol: Antena 3 referendum
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close