Antena 3 CNN Actualitate Anul trecut, polițistul-pedofil a atacat și o femeie. Avocatul și procurorul de caz cer expertiză psihiatrică

Anul trecut, polițistul-pedofil a atacat și o femeie. Avocatul și procurorul de caz cer expertiză psihiatrică

Anul trecut, polițistul-pedofil a atacat și o femeie. Avocatul și procurorul de caz cer expertiză psihiatrică
09 Ian 2018   •   10:51

Avocatul bărbatului şi procurorul de caz vor cere expertiză psihiatrică pentru suspectul de pedofilie.

Între timp, ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat în această dimineaţă că se va întâlni cu persoana responsabilă de testările psihologice. Toată lumea se întreabă cum de suspectul de pedofilie a rezistat în sistem.

Asta în contextul în care pe langa acuzatiile de pedofilie, politistul este acuzat ca a agresat o femeie anul trecut. Dosarul a fost clasat însă deoarece victima și-a retras plângerea și polițistul a scăpat basma curată.

Pedofilul polițist ar mai fi agresat o femeie în 2017. Doar ca femeia și-ar fi retras plângerea. Culmea este că ar mai fi planat asupra lui și alte acuzații, iar colegii i-ar fi zis violatorul - inclusiv unul dintre colegii lui recunoaște aceste lucruri.

Eugen Stan a fost şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră, din cadrul Biroul Poliției Rutiere.

Avocatul suspectului de pedofilie, Adi Constantin Dumitra, a declarat la Antena 3 cum a reacționat bărbatul în fața anchetatorilor.

„Cum am declarat anterior, și-a recunoscut învinuirile aduse și cam atât. Regretă fapta. Pare că are niște problemede sănătate. La început a avut o atitudine sinceră și urmează să facem, să demarăm să depună o cerere la instanță ca să poată să…”, a declarat avocatul.

Întrebat dacă el a recunoscut singur abuzul din 2012, apărătorul a continuat: „A fost întrebat de polițiști, au spus că au probele ADN și a recunoscut și acel moment. Nu a putut să dea detalii. A spus că dacă sunt probe, posibil că el a săvârșit fapta”, a mai spus Dumitra.

 

×
Subiecte în articol: avocat eugen stan
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close