Antena 3 CNN Actualitate Apel disperat la 112. Ce s-a întâmplat după ce poliţiştii au intervenit să aplaneze un conflict conjugal: "Au ajuns la spital"

Apel disperat la 112. Ce s-a întâmplat după ce poliţiştii au intervenit să aplaneze un conflict conjugal: "Au ajuns la spital"

Apel disperat la 112. Ce s-a întâmplat după ce poliţiştii au intervenit să aplaneze un conflict conjugal: "Au ajuns la spital"
de O.P.    |    05 Sep 2014   •   05:35

Un conflict conjugal s-a încheiat la spital pentru ambii soţi, dar şi pentru unul dintre poliţiştii chemaţi să facă pace între cei doi. Bărbatul a devenit violent şi a atacat poliţiştii cu o furcă. Aceştia au reacţionat imediat, au scos armele şi au tras mai multe focuri de avertisment. Unul dintre gloanţe a rănit bărbatul agresiv.

Conflictul a avut loc la Ciofliceni, o localitate din Ilfov. O femeie a sunat la 112 şi a spus că este agresată de soţul ei. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au nimerit în plin scandal.

Oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi, dar nu au reuşit decât să-l enerveze mai tare pe bărbat, dar şi pe rudele acestuia.

Bărbatul împuşcat a ajuns la spital, însă s-a ales şi cu dosar penal. Mama acestuia a fost şi ea încătuşată pentru că i-ar fi agresat pe poliţişti.

La spital a ajuns şi poliţistul atacat de agresor cu o furcă. Omul legii are răni la faţă şi la abdomen, dar medicii au decis să-l externeze, după ce a primit îngrijiri.

×
Subiecte în articol: violente
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close