Antena 3 CNN Actualitate Familiile chitaristului Mihai Alexandru şi a iubitei lui, Cătălina Ioniţă, cer decenţă la ceremoniile funerare

Familiile chitaristului Mihai Alexandru şi a iubitei lui, Cătălina Ioniţă, cer decenţă la ceremoniile funerare

Familiile chitaristului Mihai Alexandru şi a iubitei lui, Cătălina Ioniţă, cer decenţă la ceremoniile funerare
Sursa foto: Foto:zengardner.com
02 Noi 2015   •   19:29

Familiile lui Mihai Alexandru si a Catalinei Ionita, victime ale tragediei din clubul Colectiv, fac un apel la decenta si discretie, cerandu-le  reprezentantilor institutiilor publice, mass-media, societatii civile si persoanelor particulare sa respecte dreptul la intimitate al familiilor îndoliate.
 
Familiile cer presei să se abţină de la a filma, transmite, prelua şi afisa imagini de la priveghi şi de la ceremoniile funerare, ca o dovada de respect pentru memoria Cătălinei şi a lui Mihai, precum şi pentru durerea familiilor.

Mihai Alexandru, unul dintre chitariştii formaţiei Goodbye to Gravity, a decedat în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă au susţinut un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War".

În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti..

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close