Antena 3 CNN Actualitate Aproape o mie de persoane au participat la Confruntarea Greilor. Află rezultatele meciului dintre Badea şi Ciutacu

Aproape o mie de persoane au participat la Confruntarea Greilor. Află rezultatele meciului dintre Badea şi Ciutacu

Aproape o mie de persoane au participat la Confruntarea Greilor. Află rezultatele meciului dintre Badea şi Ciutacu
29 Ian 2013   •   16:04

Confruntarea Greilor a însemnat un meci demonstrativ de baschet între două echipe de liceeni, formate în jurul lui Mircea Badea şi Victor Ciutacu. Alături de cei doi, au intrat în teren personalităţi ale vieţii publice şi sportive româneşti: Octavian Bellu, Carmen Tocală, Horea Păun, Ionuţ Drăguşin, Victor Ponta. Iar din tribune au fost susţinuţi de Elisabeta Lipă, Silvia Stroescu, Monica Roşu, Marian Drăgulescu, Camelia Potec, Otilia Bădescu, Sorin Matei, Monica Iagăr, Gabriela Szabo, Zsolt Gyöngyösi, Camelia Potec, Nicu Bănicioiu, Vali Caciureac şi mulţi alţii.

Peste 900 de persoane au fost prezente în Sala Rapid, creând o atmosferă excelentă. Gazda evenimentului a fost Răzvan Popescu (Radio ZU).

Pe parcursul celor 4 sferturi de joc, cele două echipe s-au luptat pentru titlul de “Cea mai GREA ECHIPĂ”, în timp ce în tribune publicul îşi juca rolul pentru a desemna “Cea mai SUSŢINUTĂ ECHIPĂ”, putând face donaţii pentru echipa favorită în urnele care circulau prin sală.

Scorul pe teren a fost de 61 - 60 pentru echipa lui Victor Ciutacu, în schimb ce la urne scorul a fost de 2.285 lei la 2.390 lei în favoarea echipei lui Mircea Badea. Ambele echipe au primit o cupă pentru Cea mai GREA ECHIPĂ, iar echipa lui Mircea Badea a primit cupa pentru Cea mai SUSŢINUTĂ ECHIPĂ.

Federaţia Română de Baschet (FRB), prin Carmen Tocală, a primit Cupa YouthBank, pentru sprijinul acordat în cadrul evenimentului. FRB a oferit echipamentele de joc, peste 50 de mingi de baschet, dăruite publicului, şi a fost alături de echipa YB în organizarea evenimentului.

În timpul evenimentului, spectatorii au putut să se înscrie la o tombolă cu premii oferite de către Dream Sport (mingea de baschet cu care s-a jucat partida Confruntarea Greilor şi două vouchere în valoare de câte 100 lei, valabile în reţeaua de magazine Dream Sport).

În urma acestui meci demonstrativ s-au strâns 18.875 lei (din urne de donaţii, bilete vândute şi sponsorizări), iar pentru susţinerea programului YouthBank şi a proiectelor iniţiate şi implementate de către liceenii bucureşteni vor fi redirecţionați 15.510 lei, diferenţa fiind contravaloarea cheltuielilor de organizare a evenimentului.

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde. În prezent, programul se derulează în: Alba Iulia, Baraolt, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timişoara şi Tîrgu-Mureş.

Programul a câştigat titlul de “Cel mai bun proiect educaţional al anului 2010” la Gala Premiilor în Educaţie şi Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret” la Gala Voluntariatului în 2011.

Mai multe despre programul şi activităţile echipei YouthBank găsiţi pe site-ul www.youthbank.ro.

Pentru a urmări înregistrarea integrală a evenimentului, accesaţi secţiunea "Înregistrări emisiuni" a site-ului Antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Octavian bellu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close