Antena 3 CNN Actualitate Apropiat al Elenei Udrea, declarație-șoc: Dacă va vorbi, cutremurul din 1977 e amintire

Apropiat al Elenei Udrea, declarație-șoc: Dacă va vorbi, cutremurul din 1977 e amintire

Apropiat al Elenei Udrea, declarație-șoc: Dacă va vorbi, cutremurul din 1977 e amintire
Sursa foto: Foto: Facebook/ Elena Udrea
08 Iul 2019   •   16:15

Dacă Elena Udrea vorbeşte, cutremurul din '77 e amintire, este de parere unul dintre apropiatii fostului ministru al Turismului, Radu Cristescu, fost membru PMP. 

Cristescu spune că a vorbit cu Elena Udrea în urmă cu câteva zile şi era bucuroasă de deciziile privind completuriule de 3 judecători şi că revine în ţară.

Citește și: Imagini de senzație. Prima mișcare a Elenei Udrea în România

”Am vorbit acum câteva zile, era foarte încrezătoare, era chiar foarte bucuroasă pe acea hotărâre a CCR cu completurile de 3 judecători chiar dacă pe ea nu o ajută pentru că are dosarul suspendat. Probabil că Elena a analizat toate riscurile venind în România, probabil că are semne încurajatoare privind schimbările din Justiție. Eu v-am spus, dacă Elena Udrea vorbește, cutremurul din 77 e amintire”, a declarat Cristescu.

Citește și: Noi imagini din casa în care s-ar afla Elena Udrea. Alexandru Alexandrov, apariție cu copilul pe terasă - VIDEO

Antena 3 a prezentat, în premieră, seara trecută informaţia că Elena Udrea revine în România, după un an şi jumătate petrecut în Costa Rica.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close