Antena 3 CNN Actualitate Aproximativ 1.400 de consumatori au rămas fără gaze în urma incendiului din complexul Confort City

Aproximativ 1.400 de consumatori au rămas fără gaze în urma incendiului din complexul Confort City

Aproximativ 1.400 de consumatori au rămas fără gaze în urma incendiului din complexul Confort City
Sursa foto: Foto captura Antena 3
02 Oct 2012   •   19:55

Aproximativ 1.400 de consumatori nu au gaze, de marţi după-amiază, în urma incendiului izbucnit în complexul Confort City, după ce o echipă de intervenţie a companiei s-a deplasat pentru a izola perimetrul şi pentru a sista alimentarea, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Distrigaz Sud Reţele, urmare a incendiului la imobilul din strada Splaiul Unirii nr. 9 din localitatea Popeşti - Leordeni, judeţul Ilfov şi a sesizării primite la ora 15.30, o echipă de intervenţie a companiei s-a deplasat imediat la faţa locului, a izolat perimetrul şi a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă.
   
Sistarea alimentării cu gaze afectează aproximativ 1.400 de clienţi casnici şi non-casnici.
   
Potrivit sursei citate, alimentarea cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de miercuri, "fiind condiţionată de accesul echipelor Distrigaz Sud Reţele în imobilele respective".
   
În momentul în care se va face realimentarea cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale, subliniază sursa citată.
   
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la 021 9281, mai precizează Distrigaz.
   
Incendiul a izbucnit, marţi după-amiază, la mansarda unui bloc din complexul rezidenţial Confort City din localitatea Popeşti - Leordeni.


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close