Antena 3 CNN Actualitate Arad. Douã fetiţe au fost ascunse sub bancheta unei maşini pentru a fi scoase ilegal din ţară

Arad. Douã fetiţe au fost ascunse sub bancheta unei maşini pentru a fi scoase ilegal din ţară

Arad. Douã fetiţe au fost ascunse sub bancheta unei maşini pentru a fi scoase ilegal din ţară
Sursa foto: foto:Intact Images
09 Oct 2013   •   13:32

Douã fetiţe cu vârste cuprinse între şase luni şi de cinci ani au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la Nădlac ascunse sub bancheta din spate a unui autoturism, pentru a fi scoase ilegal din ţarã de cãtre mamele lor, care nu aveau documente pentru copii, relatează MEDIAFAX.
   
Poliţiştii de frontierã au verificat, pe sensul de ieşire din ţară, un autoturism în care se aflau patru adulţi şi doi copii, din Bacău şi Galaţi. Surpriza a fost mare după ce în maşină au mai fost descoperiţi alţi doi copii, ascunşi sub banchetă.   

"Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit două fetiţe, în vârstă de cinci ani, respectiv şase luni, ascunse sub bancheta din spate a autoturismului, acoperite cu o pătură", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu.
   
În autoturism se aflau şi mamele celor douã fetiţe ascunse sub banchetã, care au prezentat certificate de naştere pentru acestea, însă nu şi documente de călătorie.
   
"Femeile şi-au motivat gestul prin faptul cã nu au avut timpul necesar obţinerii de documente de călătorie valabile pentru cele douã minore. Au mai spus că, în schimbul sumei de 200 de euro, şoferul maşinii le-a promis că le va ajuta să treacă ilegal frontiera cu fetiţele", a mai afirmat Daniel Iancu.
   
Toţi ocupanţii maşinii urmau sã plece în Italia, dar nu li s-a permis ieşirea din ţară.
   
Şoferul, în vârstă de 67 de ani şi mamele fetiţelor ascunse se află la audieri, la sediul Poliţiei de Frontieră Arad. Primul este cercetat pentru complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, în timp ce femeile sunt cercetate pentru participare improprie la tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close