Antena 3 CNN Actualitate Arad: Puşti şi pistoale, depistate înntr-un automarfar la Punctul de Frontieră Vãrşand

Arad: Puşti şi pistoale, depistate înntr-un automarfar la Punctul de Frontieră Vãrşand

Arad: Puşti şi pistoale, depistate înntr-un automarfar la Punctul de Frontieră Vãrşand
Sursa foto: Foto: hunterbuzz.com
09 Apr 2012   •   17:20


În automarfarul condus de un cetăţean bulgar, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au descoperit mai multe puşti şi pistoale cu aer comprimat, dispozitive de ochire şi muniţia aferentă, pentru care şoferul automarfarului nu deţinea documentele legale şi autorizaţiile necesare pentru transportul armelor, informează Agerpres.
   
'În noaptea de duminică spre luni, la PTF Vărşand s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar Sofroniev B., în vârstă de 33 de ani, şofer al unui automarfar înmatriculat în Bulgaria, care transporta conform documentelor de însoţire diverse bunuri', a declarat luni comisarul Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, din cadrul Direcţiei Poliţiei de Frontieră Oradea.
   
în urma controlului au fost confiscate două pistoale cu aer comprimat, 18 puşti cu aer comprimat, mai multe dispozitive de ochire, muniţie şi accesorii pentru arme.
   
'În urma verificărilor s-a stabilit că armele sunt neletale, dar şi faptul că şoferul nu deţinea documentele legale şi autorizaţiile necesare pentru a tranzita frontiera', a precizat comisarul Daniel Iancu. Şoferului i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit de arme şi muniţii, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


×
Subiecte în articol: pusti pistoale munitie arme
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close