Antena 3 CNN Actualitate Aşa ar putea SCĂPA Elena Udrea: "Niciunul din mituitori NU a discutat DIRECT cu Elena Udrea". Cine ar putea cădea în locul ei

Aşa ar putea SCĂPA Elena Udrea: "Niciunul din mituitori NU a discutat DIRECT cu Elena Udrea". Cine ar putea cădea în locul ei

Aşa ar putea SCĂPA Elena Udrea: "Niciunul din mituitori NU a discutat DIRECT cu Elena Udrea". Cine ar putea cădea în locul ei
de O.P.    |    11 Mar 2015   •   05:37

Elena Udrea se apără din nou pe Facebook, din arest, şi spune că denunţătorii săi au dat declaraţii contradictorii chiar în aceeaşi zi. Iniţial, Gheorghe Nastasia le-ar fi spus anchetatorilor că nu i-a dat niciun ban Elenei Udrea.

Apoi a declarat că i-a înmânat personal fostului ministru 900 de mii de euro, a scris echipa de comunicare a protejatei lui Băsescu pe Facebook.

În apărare i-a sărit şi prietena ei, Ruxandra Dragomir, tot cu o postare pe reţeaua de socializare.

Elena Udrea ii ataca in continuare pe denuntatorii din dosarul Gala Bute si spune ca aceştia şi-au schimbat cu totul declaraţiile. Udrea face referire la un articol aparut in presa in care este analizat denunţul lui Gheorghe Nastasia, unul dintre inculpati.

"Declaraţiile din dosar ale lui Nastasia sunt extrem de importante tocmai pentru că niciunul dintre mituitorii iniţiali nu a discutat vreodată direct cu Elena Udrea, iar Nastasia este singurul care susţine că banii mergeau la fosta lui şefă. În realitate, în declaraţiile fraţilor Gărdean şi a lui Corin Boicu, patronii Termogaz Company, Consmin SA şi Kranz Eurocenter, nu se regăseşte nicio acuzaţie directă la adresa Elenei Udrea. Aceştia susţin că toate discuţiile despre bani au fost purtate cu secretarul general al MDRT".

A scris Elena Udrea pe Facebook.

Ruxandra Dragomir este in continuare cea mai vocală sustinatoare a fostului ministru. Prietena lui Udrea a intarit cele scrise de prietena ei pe reteaua de socializare si a asigurat-o ca poate conta pe sprijinul ei.

"Denunţătorii Elenei şi-au schimbat declaraţiile, au încercat să influenţeze martori şi s-au pus de acord asupra afirmaţiilor făcute în faţa procurorilor. (...) Denunţătorul Nastasia, de la „nu-l cunosc pe Gărdean", până la „l-am cunoscut în 2010, la minister, în biroul meu". Elena, nu eşti singură!"

A scris Ruxandra Dragomir.

Fosta candidadata la prezidentiale se află în arest preventiv din 25 februarie în dosarul „Gala Bute", după ce instanţa supremă a respins contestaţia la măsura preventivă.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close