Antena 3 CNN Actualitate Asasinat CUTREMURĂTOR la Suceava. "Am dus la capăt munca DOMNULUI", spune criminalul

Asasinat CUTREMURĂTOR la Suceava. "Am dus la capăt munca DOMNULUI", spune criminalul

Asasinat CUTREMURĂTOR la Suceava. "Am dus la capăt munca DOMNULUI", spune criminalul
de O.P.    |    18 Dec 2014   •   05:49

Doi soţi din Suceava au fost ucişi de propriul fiu. Trupurile celor doi au fost găsite într-o râpă, aproape de casă, de un localnic. Poliţiştii au mers apoi la casa celor doi unde l-au găsit pe criminal. Acesta le-a spus poliţiştilor că şi-a omorât părinţii pentru că tatăl lui l-ar fi ucis pe Sfântul Ioan Botezătorul.  Bărbatul a fost reţinut şi va fi supus unei expertize psihiatrice. 

Trupurile celor doi soţi din Suceava ucişi de fiul lor au fost găsite la câteva sute de metri de casă. Bărbatul de 77 de ani era într-o râpă, în pădurea din satul Dorna Candrenilor. Un vecin a început să-l caute alertat de o nepoată.

Bătrânul era fără suflare, între frunze, învelit într-o pătură.

Trupul soţiei a fost descoperit la câţiva metri distanţă. Femeia avea 71 de ani şi a sfârşit la fel, ucisă de mâna propriului ei fiu. Alături a fost găsită o butelie şi o sanie. Anchetatorii presupun că trupurile celor doi ar fi fost cărate până la marginea pădurii.

Poliţiştii l-au găsit repede pe fiul celor doi. Bărbatul era în casă şi avea lângă el un bilet în care mărturisea că şi-a omorât părinţii din răzbunare. "Am dus la capăt munca Domnului", apărea scris pe biletul criminalului de 46 de ani.
Explicaţia este una de-a dreptul halucinantă. Le-a spus anchetatorilor că a recurs la gestul îngrozitor pentru că tatăl lui l-ar fi ucis pe Sfântul Ioan Botezătorul.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru ca anchetatorii să afle dacă avea discernământ când a comis dublul asasinat.

×
Subiecte în articol: asasinat criminal violente
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close