Antena 3 CNN Actualitate Asfaltare pe ploaie, în Valea Oltului. Mai mulți muncitori au fost surprinși în timp ce încălcau legea

Asfaltare pe ploaie, în Valea Oltului. Mai mulți muncitori au fost surprinși în timp ce încălcau legea

Mai mulți muncitori au fost filmați în timp ce asfaltau șoseaua pe ploaie, pe Valea Oltului. Scenele au fost surprinse de un localnic pe DN 7, între Vâlcea și Sibiu.

Asfaltare pe ploaie, în Valea Oltului. Mai mulți muncitori au fost surprinși în timp ce încălcau legea
Sursa foto: YouTube / Dacy Stoica
de Adelina Miron    |    13 Aug 2021   •   10:16

Deși legislația impune sistarea lucrărilor dacă plouă, drumarii au continuat să muncească. În unele locuri, aceștia au turnat asfaltul în bălți.

Din cauza lucrărilor, pe acest tronson de drum traficul este infernal.

Muncitorii Primăriei Suceava au peticit o groapă pe lângă mașina parcată deasupra acesteia

Muncitorii Primăriei Suceava au turnat asfalt pentru a acoperi o groapă dintr-o parcare, fără să țină cont de mașina care era staționată chiar în dreptul gropii, astfel că suprafața de pietriș pe care a fost parcată mașina a rămas neacoperită.

Parcarea a suferit mai multe intervenții după finalizarea lucrării inițiale, intervenții în urma cărora s-au creat mai multe gropi, relatează ziardesuceava.ro.

Muncitorii trimiși de Primăria Suceava să acopere una dintre aceste gropi nu și-au făcut treaba până la capăt, blocați fiind de o mașină parcată chiar în raza lor de acțiune, pe care însă nu s-au gândit să o îndepărteze înainte de a se apuca de peticit.

Imaginile ”performanței” au fost surprinse de unul dintre locatarii din zonă.

×
Subiecte în articol: muncitori asflatare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close