Antena 3 CNN Actualitate Astăzi, o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale. Iată care sunt NOILE REGULI

Astăzi, o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale. Iată care sunt NOILE REGULI

Astăzi, o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale. Iată care sunt NOILE REGULI
28 Iun 2015   •   13:58

În această după-amiază are loc a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, cu un fond de premiere de un milion de lei. Vor fi luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 29 martie - 31 mai.

Extragerea va începe la ora 17:00 iar regulile sunt altele faţă de cele aplicate în luna aprilie, la prima loterie a bonurilor fiscale. Fondul de premiere este de această dată de un milion de lei, iar, potrivit Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, premiul va fi împărţit de cel mult o sută de câştigători şi va fi de cel puţin 10 mii lei.

Azi Loteria Română va scoate din urne bilele care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare, pe care populaţia le-a primit între 29 martie şi 31 mai. După centralizarea acestora va avea loc a doua extragere prin care se vor stabili cele o sută de bonuri câştigătoare.

De mâine, cei care vor constata că au în posesie bonurile câştigătoare vor depune cererile de revendicare a premiului la orice administraţie fiscală, în termen de 30 de zile.

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close