Antena 3 CNN Actualitate Au ajuns să se închidă în case de teama LUPILOR. Nimeni nu mai iese pe străzi după lăsarea întunericului

Au ajuns să se închidă în case de teama LUPILOR. Nimeni nu mai iese pe străzi după lăsarea întunericului

Au ajuns să se închidă în case de teama LUPILOR. Nimeni nu mai iese pe străzi după lăsarea întunericului
de O.P.    |    27 Sep 2012   •   06:12
Dacă satele din Dâmboviţa şi Braşov sunt terorizate de urşi, în Banatul Montan, la Anina, oamenii au ajuns să se închidă în case de frica lupilor.

Aceştia intră în gospodăriile oamenilor şi le omoară toate animale. Deşi stau la pândă ore în şir, până acum, localnicii din Anina nu au prins niciun lup.

Localnicii din Anina, judeţul Caraş-Severin, au ajuns la capătul răbdării. De câteva săptămâni, le dau aproape zilnic târcoale, lupii.


În ultima perioadă, potrivit spuselor oamenilor, lupii au mâncat zeci de vaci, cai, măgari şi oi, aducându-le pagube în valoare de mii de lei.

Oamenii spun că au făcut multiple sesizări la Consiliul Judeţean, dar nu au primit niciun răspuns.

Pentru că nimeni nu îi bagă în seamă, oamenii se organizează, şi noapte de noapte, fac focuri în jurul oraşului şi fac gălăgie pentru a speria lupii.

Oamenii aşteaptă ca autorităţile să găsească o soluţie pentru ca animalele, pe care le mai au, să nu mai fie atacate de lupi. Până atunci, însă, trebuie să alunge chiar ei lupii ucigaşi.

 





×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close