Antena 3 CNN Actualitate Audieri maraton joi seară la Parchetul Tribunalului Mehedinţi. Aproximativ 50 de persoane, chestionate în legătură cu referendumul

Audieri maraton joi seară la Parchetul Tribunalului Mehedinţi. Aproximativ 50 de persoane, chestionate în legătură cu referendumul

Audieri maraton joi seară la Parchetul Tribunalului Mehedinţi. Aproximativ 50 de persoane, chestionate în legătură cu referendumul
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Aug 2012   •   19:38

Aproximativ 50 de persoane din comuna mehedinţeană Devesel sunt audiate, joi seară, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi în legătură cu referendumul pentru demiterea preşedintelui, din 29 iulie, informează Mediafax.

Printre oamenii care aşteaptă să intre la audieri se află preşedinţi, membri ai secţiilor de vot, dar şi votanţi, aceştia fiind aduşi cu microbuzul şcolii la Drobeta Turnu Severin pus la dispoziţie de primarul comunei Devesel, Fabian Drocan.
   
Potrivit primarului din Devesel, Fabrian Drocan, oamenii au primit, în cursul zilei de joi, telefoane prin care au fost chemaţi la sediul Parchetului Tribunalul Mehedinţi la ora 18:00.
   
Mai multe persoane aşteaptă să intre la audieri, în timp ce altele au fost deja audiate.
   
Persoanele care au ieşit de la audieri au declarat că li s-au cerut informaţii cu privire la referendumul din 29 iulie, dacă îşi recunosc semnăturile de pe liste sau dacă au votat de mai multe ori.
   
Alţi cetăţeni au fost aduşi la sediul Parchetului Tribunalului Mehedinţi cu maşina Poliţiei, după audieri aceştia fiind transportaţi în localitate în acelaşi mod.
   

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close