Antena 3 CNN Actualitate Inițiatoarea legii anti-fumat, infectată cu coronavirus. „Când crezi că eşti mai bine te loveşte din nou”

Inițiatoarea legii anti-fumat, infectată cu coronavirus. „Când crezi că eşti mai bine te loveşte din nou”

Aurelia Cristea, iniţiatoarea legii antifumat, fost ministru şi fost parlamentar PSD, a anunțat, luni, pe o rețea socială, că este infectată cu noul coronavirus.

Inițiatoarea legii anti-fumat, infectată cu coronavirus. „Când crezi că eşti mai bine te loveşte din nou”
Sursa foto: Facebook / Aurelia Cristea
de Laura Dinu    |    23 Noi 2020   •   14:30

”Inițial am vrut să scriu că sunt într-o relație, dar aici, pe Facebook, relațiile sunt setate cu inimioare (poate nu m-am priceput eu). Relația mea nu e însă una de iubire, ci una de luptă cu COVID-19. A 6-a zi. Nu este o formă gravă, dar nici plăcută nu a fost până acum.

Am respectat toate măsurile, am purtat mască, am evitat deplasări în oraș și întâlniri, am lucrat de acasă. Nu știu cum ne-am ales cu virusul, medicii spun că e transmitere comunitară, sunt mulți asimptomatici.

M-am testat imediat ce am avut simptome și m-am autoizolat. Ne îngrijim acasă, trei membri ai familiei. Așteptăm rezultatul pentru al patrulea. Unul singur e negativ până acum.

Ce vreau să spun este că evoluția este diferită de la o zi la alta, pe când crezi că ești mai bine, te lovește din nou. O să fie bine!

DSP Cluj, medicul de familie, Spitalul de Boli infecțioase Cluj au fost interlocutori de nădejde în această perioadă. Vreau să le mulțumesc pe această cale pentru profesionalism și empatie.

Aveți grijă de voi, de cei dragi! Sănătate tuturor! Și continuați să respectați măsurile de prevenire!, scrie Aurelia Cristea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: aurelia cristea coronavirus
Parteneri
Procurorii au deschis dosar pentru omor la Spitalul Sf. Pantelimon din București
x close