Antena 3 CNN Actualitate Autorul unui jaf din Oradea, reţinut. Vânzătoarea a fost ameninţată cu un pistol de jucărie (VIDEO)

Autorul unui jaf din Oradea, reţinut. Vânzătoarea a fost ameninţată cu un pistol de jucărie (VIDEO)

Autorul unui jaf din Oradea, reţinut. Vânzătoarea a fost ameninţată cu un pistol de jucărie (VIDEO)
Sursa foto: jaf
21 Sep 2009   •   19:55

Jaf la o benzinărie din Oradea. Un bărbat mascat a ameninţat-o pe vânzătoare cu o brichetă în formă de pistol şi a fugit cu 2300 de lei. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Tânărul este agent de pază la firma a cărei maşină blindată a fost jefuită săptămâna trecută în pasul Gutâi.

Jaful a avut loc duminică seară la ora 23 şi 15 minute. Vânzătoarea citea atent nişte hârtii, când în benzinărie a intrat un individ îmbrăcat în negru, mascat şi înarmat care i-a cerut să pună într-o pungă de hârtie toate bancnotele pe care le avea in casă.

Vânzatoarea n-a facut nici un fel de scandal şi i-a pus toţi banii în pungă. Un alt angajat al benzinăriei a văzut scena. A apucat să sune la 112.

Toţi poliţiştii aflaţi pe teren au fost alertaţi. În 15 minute, mascatul a fost prins, la 400 de metri de benzinărie.

Bărbatul are 27de ani şi joi se cazase în staţiunea Băile Felix. Câteva zile a studiat terenul, apoi a acţionat.

Autorităţile au găsit asupra individului suma sustrasă, masca, mănuşile, un spray paralizant şi pistolul care semăna foarte bine cu unul real. Tânărul a fost arestat pentru 29 de zile.



Observator

×
Subiecte în articol: jaf Craiova
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close