Avionul care transporta echipa Dinamo a lovit o barză (FOTO)

17 Apr 2009   •   13:36
Avionul care transporta echipa Dinamo a lovit o barză (FOTO)

Fotbaliştii de la Dinamo Bucureşti au fost, vineri, la un pas de tragedie. Avionul Tarom care îi transporta pe jucătorii lui Mircea Rednic la Iaşi, pentru meciul cu Poli, a fost serios avariat cu un sfert de oră înainte de a ateriza, după ce a lovit o barză, spun jucătorii. O fotografie făcută avionului ajuns la sol arată o gaură mare în fuselajul aeronavei ATR 42-500 Dunărea."S-a auzit o lovitură puternică, după care avionul s-a clatinat şi a huruit pînă la aterizare. Dupa ce am văzut gaura, mulţumim lui Dumnezeu că sîntem vii!", a povestit un dinamovist. Fotbaliştii au intrat în panică după ce au văzut gaura din fuselaj. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

?Au trecut printr-un coşmar. Pilotul i-a anunţat că mai sunt 15 minute până la aterizare, după care a venit această lovitură?, a declarat Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, pentru Antena 3.În avion, pe lângă membrii echipei Dinamo, erau şi alte persoane, printre care realizatorii de la radio Zu, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.


Specialiştii în aviaţie spun că incidentele în care păsările lovesc aparatele de zbor sunt destul de frecvente.

Avionul a decolat la ora 11,35, de pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti şi a ajuns la Iaşi o oră mai târziu.Dinamo şi Politehnica Iaşi dispută sâmbătă partida din etapa a 25-a a ligii 1

Antena3.ro

Parteneri
x close