Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Abraham: Ancheta în dosarul lui Mircea Băsescu, în pericol. Dacă se schimbă declaraţiile?

Avocatul Abraham: Ancheta în dosarul lui Mircea Băsescu, în pericol. Dacă se schimbă declaraţiile?

Avocatul Abraham: Ancheta în dosarul lui Mircea Băsescu, în pericol. Dacă se schimbă declaraţiile?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Noi 2014   •   22:19

Cercetarea în dosarul în care este implicat Mircea Băsescu nu este foarte corectă şi, mai mult, ancheta poate fi pusă în pericol, a atras atenţia avocatul Pavel Abraham, miercuri, la Antena 3.

 
"Nu procedez foarte corect din opinia avocatului, dar cercetarea nu e foarte corectă şi poate fi pusă în pericol ancheta. Ce se întâmplă dacă se schimbă declaraţiile", având în vedere faptul că Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost eliberaţi, a avertizat Pavel Abraham, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
De asemenea, prin decizia de astăzi a magistraţilor, de eliberare a lui Mircea Băsescu, s-a dat încă o palmă justiţiei, apreciază avocatul.
 
"S-a dat încă o palmă justiţiei print-o hotărâre care n-a ţinut cont de ce se întâmplă în prezent", a mai spus avocatul, care a adăugat că fraele preşedintelui minte.
 
"Vi se pare potrivit ca între doi cetăţeni, unul care recunoaşte faptele şi unul care neagă, că Mircea Băsescu minte - n-am nimic cu el personal, dar minte - să fie amândoi în libertate, în contextul în care ultimul l-a trimis pe primul s-o mituiască pe Izaura cu 20.000 de euro", a precizat avocatul Pavel Abraham.

Curtea de Apel Constanţa a decis, miercuri, ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close