Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Andrei Gherasim rămâne în arest preventiv

Avocatul Andrei Gherasim rămâne în arest preventiv

Avocatul Andrei Gherasim rămâne în arest preventiv
Sursa foto: Foto: ziuaconstanta.ro
18 Sep 2012   •   16:25

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror adjunct al României, Traian Gherasim, rămâne 29 de zile în arest preventiv, după ce instanţa supremă a respins, marţi, recursul acestuia împotriva deciziei instanţei inferioare care a emis mandat pe numele său, informează Mediafax.
   
Instanţa supremă a respins, marţi, ca nefondat, recursul pe care Andrei Gherasim l-a făcut împotriva unei decizii de vineri a Curţii de Apel Bucureşti prin care pe numele său s-a emis mandat de arestare preventivă.
   
Astfel, mandatul emis vineri pe numele acestuia rămâne valabil pentru 29 de zile, decizia instanţei supreme fiind definitivă.
   
Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a avocatului Andrei Gherasim, acuzat de trafic de influenţă într-un nou dosar, după ce în august a fost trimis în judecată pentru fapte similare.
   
Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct Traian Gherasim, a fost reţinut joi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat că a cerut 40.000 de euro, din care a primit 20.000 de euro, de la o femeie căreia i-a spus că va interveni la judecători într-un dosar al soţului ei.

   
Procurorii au cerut, vineri, Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Andrei Gherasim, solicitarea fiind admisă de instanţă.
   
Joi, procurorii DNA l-au prins în flagrant pe Andrei Gherasim, după ce a primit de la o femeie, denunţătoare în cauză, 20.000 de euro, reprezentând o primă tranşă din 40.000 de euro ceruţi de avocat.
   

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close