Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre "cascadoria dementă" a lui Ponta cu Kovesi la DNA: "Prietene, eşti bine cu capul?"

Badea, despre "cascadoria dementă" a lui Ponta cu Kovesi la DNA: "Prietene, eşti bine cu capul?"

Badea, despre "cascadoria dementă" a lui Ponta cu Kovesi la DNA: "Prietene, eşti bine cu capul?"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    03 Apr 2013   •   18:51

Mircea Badea l-a întrebat miercuri pe ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, dacă este bine cu capul, având în vedere că acesta a nominalizat-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, pentru a fi acceptată de preşedinte şi CSM, dar ulterior a spus că el nu a vorbit cu preşedintele Băsescu pe această temă.

"Ponta a nominalizat-o pe Kovesi la şefia DNA, răspunsul la întrebarea nu l-a furnizat concret (...). Forţat, a răspuns că i se pare neserios să facă propuneri care ştie că nu vor fi acceptate nici de preşedinte, nici de CSM. Un reporter inteligent l-a întrebat dacă a vobit cu Băsescu, dacă îi convine Kovesi, iar domnul Ponta a spus că nu. Păi, atunci, prietene, eşti bine cu capul?", l-a întrebat Badea, miercuri, pe premierul Victor Ponta.

Deci, Ponta spune că a propus-o pe Kovesi la DNA ca să semneze Băsescu, după care tot el adaugă că nu a verificat acest lucru cu preşedintele Băsescu.

"Ponta spunea că dacă nu făcea el cascadoria asta dementă, rămânea Morar (Daniel Morar - n.r.) şef peste toate Parchetele din lume. Ponta halucinează în momentul ăsta, spune cum o să fie Morar şef peste Parchete", a adăugat Badea, miercuri, la Antena 3.

Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.









×
Subiecte în articol: Mircea Badea Victor Ponta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close