Antena 3 CNN Actualitate Badea, după ce Papici a spus că Antena 3 şi Jurnalul sunt "pernicioase": La DNA este o purificare doctrinară

Badea, după ce Papici a spus că Antena 3 şi Jurnalul sunt "pernicioase": La DNA este o purificare doctrinară

Badea, după ce Papici a spus că Antena 3 şi Jurnalul sunt "pernicioase": La DNA este o purificare doctrinară
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Oct 2013   •   23:58

Mircea Badea a ajuns la concluzia că la DNA este o "purificare doctrinară", după ce a comentat un articol în care procurorul Lucian Papici mărturiseşte că a scos din grila de programe mai multe posturi, printre care şi Antena 3, pe motiv că sunt "pernicioase".

 
"Este o purificare doctrinară la DNA, pe sistemul ", a comentat Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, după ce a citit un interviu cu Papici, publicat în Jurnalul naţional.


Foto: jurnalul.ro
 
În interviul respectiv, procurorul Papici spune că citeşte doar Evenimentul zilei, România liberă şi Dilema veche, ca să nu se "încarce negativ", iar din grila de programe a scos posturile Antena 3, Realitatea şi OTV, adică "pe cele pernicioase" şi "inadecvate structurii lui de personalitate".

Potrivit DEX-ului, "pernicios" înseamnă "care cauzează un rău, care este periculos".

Procurorul Lucian Papici este cel care urma să supervizeze un dosar penal şi să semneze trimiterea în judecată a persoanei juridice Antenei 3.

Pe 2 octombrie, procurorul de caz al lui Liviu Dragnea, Lucian Papici, a fost demis de la DNA, după o săptămână de la reînnoirea delegării pe funcţie.


 

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close