Antena 3 CNN Actualitate Badea: Mi se pare inadmisibil ca un procuror să vorbească public, în felul ăsta, despre nişte instituţii de presă

Badea: Mi se pare inadmisibil ca un procuror să vorbească public, în felul ăsta, despre nişte instituţii de presă

Badea: Mi se pare inadmisibil ca un procuror să vorbească public, în felul ăsta, despre nişte instituţii de presă
de S.T.    |    15 Oct 2013   •   11:51

Adevărul, Evenimentul Zilei, România Liberă, Dilema Veche şi Revista 22 sunt preferinţele de informare ale procurorului Papici, celelalte publicaţii încadrându-se în categoria celor periculoase.

Într-un interviu din 2012, inclus într-o carte omagială dedicată DNA, Papici a catalogat Antena 3 şi Jurnalul Naţional drept "pernicioase". La un an după interviul în care Papici spunea că Antena3 e periculoasă, procurorul a trimis în instanţă dosarul în care Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj.

Badea, după ce Papici a spus că Antena 3 şi Jurnalul sunt "pernicioase": La DNA este o purificare doctrinară


"Mi se pare inadmisibil ca un procuror să vorbească din calitatea de procuror, în felul ăsta, despre nişte instituţii de presă. Mi se pare inadmisibil. Dacă domnul Papici avea acestă discuţie în şlapi, la el în bucătărie sau la bodega din colţul străzii, cu un prieten din copilărie şi după ce râgâia mici zicea: "Dă-i bă în aia a mă-sii pe ăia din Antena 3 şi Jurnalul Naţional. Nişte jegoşi!" Era una. Să spui din postura de procuror, când ţi se ia un interviu, să spui public nişte lucruri oribile despre nişte instituţii de presă...aşa ceva este inadmisibil!", este de părere Mircea Badea.



Foto: jurnalul.ro

Procurorul Lucian Papici este cel care urma să supervizeze un dosar penal şi să semneze trimiterea în judecată a persoanei juridice Antenei 3.

Pe 2 octombrie, procurorul de caz al lui Liviu Dragnea, Lucian Papici, a fost demis de la DNA, după o săptămână de la reînnoirea delegării pe funcţie.

   VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "În gura presei CU MIRCEA BADEA".

          VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.


×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close