Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de 16 ani și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu ciocanul de șnițele, în Bucureşti

Un băiat de 16 ani și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu ciocanul de șnițele, în Bucureşti

Un băiat de 16 ani din București și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu bătătorul de șnițele, pentru a-i fura bani.

Un băiat de 16 ani și-a lovit străbunica în cap, de mai multe ori, cu ciocanul de șnițele, în Bucureşti
Sursa foto: Getty image SDI Productions
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2023   •   14:03

Atenţie, informaţii cu impact emoţional!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București s-au sesizat și l-au reținut pe minorul cercetat pentru violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

Miercuri dimineață, după ce a rămas în casă doar cu străbunica sa în vârstă de 86 de ani, băiatul de 16 ani a luat un ciocan de bătut carnea, a mers în camera în care dormea femeia sa și a lovit-o pe aceasta de mai multe ori în cap, după care a plecat de acasă.

Victima a fost descoperită de fiica sa, care a sunat la 112 și astfel victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București.

Bătrâna a fost internată cu diagnosticul de "agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga și zigomatic stânga", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Băiatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Mediafax.

Există bănuiala că agresiunea a avut loc pe fondul intenției inculpatului de a-și însuși o sumă de bani de la victimă, iar în acest sens cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

×
Subiecte în articol: ciocan de şniţele bani
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close