Antena 3 CNN Actualitate Barack Obama, mesaj la moartea lui Prince: A fost cel mai puternic, mai curajos și creativ artist

Barack Obama, mesaj la moartea lui Prince: A fost cel mai puternic, mai curajos și creativ artist

Barack Obama, mesaj la moartea lui Prince: A fost cel mai puternic, mai curajos și creativ artist
22 Apr 2016   •   01:36

Președintele american deplânge moartea neașteptată a geniului muzicii, Prince.

"Lumea a pierdut o figură creativă emblematică. Michelle și cu mine ne alăturăm milioanelor de fani din lumea întreagă pentru a jeli moartea subită a lui Prince. Puțini artiști au influențat sunetul și traiectoria muzicii atât de distinct sau au atins cu talentul lor atât de mulți oameni. Ca unul dintre cei mai dăruiți și prolifici muzicieni ai timpurilor noastre, Prince le-a făcut pe toate. Funk. R&B. Rock and roll. Era un instrumentalist virtuoz, un lider de trupă fantastic și un performer electrizant. "Un spirit puternic transcende regulile", a declarat Prince odată - și nimeni nu a fost mai puternic, mai curajos sau mai creativ. Gândurile noastre sunt alături de familie și de toți cei care l-au iubit", se arată într-un mesaj postat de președintele american Barack Obama.

Vedeta R&B americană Prince a încetat joi din viață la vârsta de 57 de ani, conform unei informații publicate de site-ul TMZ.com, transmite AFP.

×
Subiecte în articol: prince Barack Obama
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close