Antena 3 CNN Actualitate Barack Obama, surprins să afle că directorul CIA avea o relaţie extraconjugală

Barack Obama, surprins să afle că directorul CIA avea o relaţie extraconjugală

Barack Obama, surprins să afle că directorul CIA avea o relaţie extraconjugală
de S.T.    |    13 Noi 2012   •   21:08

Preşedintele SUA, Barack Obama, a aflat "cu surprindere" că fostul director CIA David Petraeus avea o relaţie extraconjugală, anunţă purtătorul de cuvânt al Casei Albe, citat de AFP.

"Preşedintele a fost, în mod evident, surprins când a fost informat joi despre situaţia generalului David Petraeus. Îi este foarte recunoscător generalului Petraeus pentru serviciile aduse ţării atât în uniforma militară cât şi la CIA", a declarat Jay Carney.

David Petraeus şi-a dat demisia, vineri, din funcţia de director al CIA - poziţie pe care o deţinea din anul 2011 -, din cauza unei relaţii extraconjugale.


De altfel, potrivit oficialului citat, Barack Obama îşi păstrează încrederea în generalul John Allen, vizat şi el de o anchetă pentru că i-ar fi trimis mesaje deplasate unei femei.

"Preşedintele Obama are încredere în generalul Allen şi consideră că face o treabă excelentă", a adăugat Jay Carney.

În urmă cu câteva ore, preşedintele a suspendat nominalizarea generalului Allen, comandantul forţelor aliate din Afganistan, la conducerea NATO, după ce FBI a descoperit email-uri "nepotrivite" între acesta şi o prietenă a lui David Petraeus.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close