Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Bistriţa-Năsăud salvat de câinele său după ce a rămas agățat în vegetația de pe marginea unui râu

Bărbat din Bistriţa-Năsăud salvat de câinele său după ce a rămas agățat în vegetația de pe marginea unui râu

Un bărbat care a rămas blocat în vegetaţia de pe malul unui râu din Bistriţa-Năsăud a fost salvat de câinele său. Patrupedul a rămas alături de el şi a lătrat până când salvatorii au descoperit locul în care se afla stăpânul său.

Bărbat din Bistriţa-Năsăud salvat de câinele său după ce a rămas agățat în vegetația de pe marginea unui râu
de Gabriel Dano    |    20 Iul 2021   •   21:20

Inițial, omul a sunat la 112, însă mai avea foarte puţină baterie la telefon și nu a apucat că le comunice salvatorilor cât mai mult date privind locul în care a rămas blocat ca într-o capcană. După ce s-au mobilizat și au pornit în căutarea lui periind tote locurile posibile, salvatorii au reușit să dea de bărbatul epuizat.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani era însoţit de câinele său care nu l-a părăsit nicio clipă, ba mai mult a și lătrat mereu pentru a le indica echipelor de salvare de la ISU Bistriţa-Năsăud unde se află stăpânul său.

Victima rămăsese imobilizată în albia unui râu, între localităţile Cociu şi Şintereag, mai exact în pădurea de la intrarea în localitatea Cociu.

 ”Bărbatul este in afara oricărui pericol, cooperant, uşor confuz. Bărbatul a fost găsit agăţat în vegetaţia de pe marginea apei, după ce a coborât din pădure. Bateria telefonului era descărcată şi la fiecare repornire a acestuia, bărbatul reuşea sa ia foarte puţin legatura cu serviciile de urgenţă”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Pompierii au povestit că, tot timpul, căţelul care îl însoţea pe bărbat nu l-a părăsit şi a ajutat, prin latrat, să conducă salvatorii la locul unde se afla barbatul.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close