Antena 3 CNN Actualitate Bărbat invalid, salvat în ultima clipă de fratele său din locuinţa cuprinsă de flăcări

Bărbat invalid, salvat în ultima clipă de fratele său din locuinţa cuprinsă de flăcări

Bărbat invalid, salvat în ultima clipă de fratele său din locuinţa cuprinsă de flăcări
15 Mar 2014   •   22:36

Panică într-un bloc din municipiul Suceava, acolo unde toţi locatarii au fost evacuaţi din cauza unui incendiu violent izbucnit într-un apartament de la parter.

Flăcările au cuprins toată locuinţa, iar un tânăr de 34 de ani, imobilizat într-un scaun cu rotile, a fost scos din foc, în ultimul moment, de către tatăl şi fratele său mai mic.

Barbatul invalid era singur acasă în momentul în care a simţit miros de fum. Panicat, şi-a sunat tatăl şi a început să strige după ajutor.

Cel care şi-a facut curaj să se arunce în flăcări pentru a îl salva pe bărbatul de 34 de ani a fost fratele lui, în varsta de 19 ani.

Focul violent a mistuit o încpere a apartamentului şi a umplut casa scării de fum. Pompierii s-au luptat aproximativ o oră cu flăcările.

Mai mulţi locatari, printre care şi copii, au rămas captivi în casă până când pompierii au încheiat intervenţia şi au aerisit imobilul. Cauza exacta a incendiului nu a fost stabilită, dar proprietarii apartamnetului cred ca focul a izbucnit de la o priza supraincalzită.


×
Subiecte în articol: incendiu pompieri
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close