Antena 3 CNN Actualitate Bărbat reţinut pentru că a vrut să-şi vândă un copil. Tatăl cerea 10.000 lei, pentru fetiţa sa de doi ani

Bărbat reţinut pentru că a vrut să-şi vândă un copil. Tatăl cerea 10.000 lei, pentru fetiţa sa de doi ani

Bărbat reţinut pentru că a vrut să-şi vândă un copil. Tatăl cerea 10.000 lei, pentru fetiţa sa de doi ani
Sursa foto: Foto: redshirtlament.blogspot.com
de M.Z.    |    07 Mai 2013   •   17:52

Un bărbat dintr-o comună constănţeană a fost reţinut, după ce a vrut să îşi vândă pentru 10.000 de lei fetiţa în vârstă de doi ani.

Anchetatorii cred că în urmă cu ceva vreme, acelaşi bărbat şi-a vândut un alt copil unei familii din Cipru, iar acum mai are încă nouă copii acasă.

Tatăl fetiţei de doi ani nu a recunoscut fapta în faţa oamenilor legii. Bărbatul a spus că ar fi dat fetiţa în grija unei rude înainte de Paşte, dar că nu a făcut nicio tranzacţie. În plus, copila de doi ani nu are acte.
 
Mai mult, omul susţine că femeia din Valea Dacilor, căreia i-a dat în grijă copilul, nu a vrut să-i mai dea fetiţa înapoi. Atunci, bărbatul i-ar fi propus să-i dea 10.000 lei şi să ţină copilul în continuare.

În ceea ce priveşte fetiţa de nouă ani din Cipru, aceasta ar fi fost dată spre creştere naşilor ei de botez, pentru că, spune bărbatul, nu avea cu ce să-i întreţină material.








×
Subiecte în articol: Cipru
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close