Antena 3 CNN Actualitate Asimptomatic de 46 de ani, mort la doar o oră după ce a început să respire greu. Soția, singură cu sicriul sigilat în casă timp de 24 de ore

Asimptomatic de 46 de ani, mort la doar o oră după ce a început să respire greu. Soția, singură cu sicriul sigilat în casă timp de 24 de ore

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit la doar o oră după ce a început să se simtă rău. Acesta se afla în izolare alături de soția sa, diagnosticată cu coronavirus.

Asimptomatic de 46 de ani, mort la doar o oră după ce a început să respire greu. Soția, singură cu sicriul sigilat în casă timp de 24 de ore
de Laura Dinu    |    14 Oct 2020   •   12:45

Soția bărbatului din orașul Victoria a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus la sfârșitul lunii septembrie. Aceasta a intrat în izolare la domiciliu, alături de soțul ei, în vârstă de 47 de ani, care suferea de mai multe afecțiuni. 

În primele 9 zile de izolare, cei doi nu au prezentat niciun fel de simpotme. Însă luni, 5 octombrie, în jurul orei 13,00, bărbatul a început să respire tot mai greu. Soția speriată a sunat la 112 și a cerut ajutor.

În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Victoria, însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit protocolului, personalul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. La scurt timp, bărbatul a fost declarat decedat. 

La fața locului au ajuns și reprezentanți de la Poliția Victoria și de la Medicină Legală Făgăraș, care au decis ca trupul neînsufleţit  al bărbatului să rămână în apartament și s-a apelat la o firmă de servicii funebre. Trebuie spus că bărbatul n-a fost testat COVID-19.

A stat o zi alături de sicriul sigilat al bărbatului, în apartament

Clipele ce au urmat au fost unele de coșmar pentru soția bărbatului, rămasă singură în locuință, alături de sicriul bine izolat al bărbatului.

Marți, 6 octombrie 2020,  în jurul orei 13.00, corpul neînsuflețit  al bărbatului a fost transportat în satul Arpașul de Sus , unde a avut loc înmormântarea.

Angajații firmei de servicii funerare  au ridicat sicriul din locuința familiei imediat după ce au fost informați că groapa a fost săpată în cimitir. 

Din păcate, soția decedatului nu a participat la slujba de înmormântare fiind izolată în casă, scrie monitorfg.ro.

×
Subiecte în articol: decedat victoria coronavirus
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close