Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a murit "la uşa lui Vanghelie" avea de recuperat 50,000 de euro

Bărbatul care a murit "la uşa lui Vanghelie" avea de recuperat 50,000 de euro

Bărbatul care a murit "la uşa lui Vanghelie" avea de recuperat 50,000 de euro
Sursa foto: Foto arhiva Agerpres
11 Sep 2012   •   18:15
UPDATE 18.30 - Bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a murit de inimă după ce a fost imobilizat în timp ce protesta în faţa Primăriei sectorului 5, unde ameninţa că îşi dă foc, fusese înşelat cu 50.000 de euro, susţin surse judiciare.

UPDATE 14.50 -
Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei a deschis o anchetă privind decesul protestatarului care a ameninţat că-şi dă foc în faţa Primăriei sectorului 5 Bucureşti, informează Mediafax.

UPDATE 14.30 -
Bărbatul care a încercat să îşi dea foc în faţa Primăriei Sectorului 5 şi care invoca probleme cardiace la sosirea forţelor de ordine a murit la Spitalul Colţea, după ce medicii i-au făcut manevre de resuscitare timp de 40 de minute. Poliţiştii au oprit la timp tentativa de incendiere însă a fost prea târziu pentru unul dintre protestatari, care avea probleme cardiace.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă i-a acordat asistenţă unui bărbat de aproape 50 de ani care acuza dureri în zona inimii, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu..
   
Iniţial, bărbatul a refuzat consultul şi nu a vrut să meargă la spital. În timpul discuţiilor, bărbatul şi-a pierdut starea de conştienţă şi a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical a început imediat manevrele de resuscitare, fiind chemat totodată un alt echipaje medical. Bărbatul a fost preluat cu ambulanţa şi, pe toată durata transportului spre Spitalul Colţea, s-au continuat manevrele de resuscitare. La Spitalul Colţea, echipajele medicale au continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul în jurul orei 14.00.


Doi bărbaţi au ameninţat că-şi dau foc în faţa Primăriei Sectorului 5 din Capitală, folosindu-se de o butelie cu gaz, nemulţumiţi că nu au fost primiţi în audenţă de primarul Marian Vanghelie, informează Mediafax.
   
Poliţiştii şi pompierii au fost anunţaţi că, în faţa sediului Primăriei Sectorului 5 sunt doi bărbaţi care au cu ei o butelie cu gaz şi ameninţă că-şi dau foc.

Un echipaj al Secţiei 17 Poliţie a intervenit şi i-a reţinut pe cei doi bărbaţi. Unul dintre protestatari a fost dus la secţia de poliţie, în timp ce al doilea a fost transportat la spital, deoarece invoca probleme cardiace, au spus oficiali din Poliţia Capitalei.
   
Cei doi le-au spus poliţiştilor că au recurs la acest gest deoarece primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi refuzat să-i primească în audienţă.



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close