Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în inimă

Bărbatul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în inimă

Bărbatul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în inimă
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
22 Iul 2012   •   16:29

Bărbatul din Iaşi suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în zona inimii, anchetatorii stabilind că el a plecat din Iaşi cu autobuzul spre Durău (Neamţ), apoi a mers prin pădure câţiva kilometri, după care s-a sinucis, scrie Mediafax.
   
Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Iaşi a spus că un turist a descoperit cadavrul lui George Guraliuc, tănărul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia în vârstă de cinci luni.
   
"Sâmbătă, la ora 15.40, un turist a găsit cadavrul suspectului, la mică distanţă de un drum forestier din zona ocolului silvic Pipirig, judeţul Neamţ. Bărbatul avea trei leziuni în dreptul inimii, provocate cu un obiect ascuţit. Două răni erau superficiale, iar una era profundă. Avem serioase motive să credem că leziunile au fost autoprovocate", a declarat, duminică, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi.
   
Ea a spus că lângă cadavru a fost descoperit şi un material textil, cu care bărbatul a încercat să oprească hemoragia.
   
"Asupra cadavrului a fost găsit şi un bilet de autobuz pe ruta Iaşi-Durău. Bărbatul a coborât înainte de a ajunge la destinaţie şi s-a deplasat pe jos şase-şapte kilometri. Cuţitul nu a fost găsit, dar cercetările la faţa locului continuă", a mai spus Carmina Pascal.
   
Ea a precizat că asupra tânărului n-a fost găsit nici un bilet în care să explice de ce a recurs la acest gest.
   
George Guraliuc, în vârstă de 23 de ani, este suspectat că şi-a ucis sora, în vârstă de 29 de ani, angajată la Penitenciarul din Iaşi, şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci luni. Cele două au fost găsite, joi seară, înjunghiate mortal în apartamentul în care locuiau, din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Trupurile celor două erau pline de sânge, iar femeia avea gâtul tăiat, cele două fiind descoperite de către soţul femeii.
  

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close