Antena 3 CNN Actualitate Baronii PSD, speriaţi că partidul îi lasă din braţe. Ce a iscat cazul Sorinei Pintea

Baronii PSD, speriaţi că partidul îi lasă din braţe. Ce a iscat cazul Sorinei Pintea

Liderii PSD au răbufnit în interiorul partidului, după ce Marcel Ciolacu a luat distanţă de social-democrații cercetaţi penal.

Baronii PSD, speriaţi că partidul îi lasă din braţe. Ce a iscat cazul Sorinei Pintea
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Mar 2020   •   09:23

Cel mai vocal a fost Eugen Teodorovici, aflat la cuţite cu Marcel Ciolacu, cel care încearcă să ţină partidul departe de subiectul Justiţiei. Mai mulţi lideri PSD din teritoriu se aşteaptă să fie ridicaţi de procurori, susţin surse din partid pentru „Adevărul“.

Liderii social-democraţi sunt îngrijoraţi că, după ce preşedintele Klaus Iohannis a numit procurorii-şefi, procurorii au pornit tăvălugul împotriva PSD, susţin surse din conducerea partidului. 

Singura reacţie a lui Ciolacu a fost un mesaj pe Facebook în care a taxat faptul că Sorina Pintea a fost plimbată în cătuşe prin faţa camerelor de filmat. „Ceea ce am văzut cu toţii în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia. Spectacolul public prin care se distrug vieţile unor oameni trebuia să înceteze demult“, a scris Ciolacu.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close