Antena 3 CNN Actualitate Baronul de Brăila nu intră după gratii. Bunea Stancu rămâne în arest la domiciliu

Baronul de Brăila nu intră după gratii. Bunea Stancu rămâne în arest la domiciliu

Baronul de Brăila nu intră după gratii. Bunea Stancu rămâne în arest la domiciliu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Aug 2014   •   07:38

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila rămâne în arest la domiciliu. Instanţa a respins recursul procurorilor care-l voiau pe Gheorghe Bunea Stancu după gratii pentru 30 de zile.  

 
Este a doua oară când instanţa refuză procurorii. În prima fază, judecătorii au decis să nu îl închidă, invocând superficilitatea expertizei în dosarul de abuz în serviciu şi conflict de interese. 
 
Specialistul DNA care a făcut expertiza din pix şi a inventat un prejudiciu de trei milioane de lei în dosarul lui Bunea Stancu este acelaşi care a lucrat şi în dosarul Telepatia, nimeni altul decât Aurelia Nicolae.
 
Curtea de Apel Galaţi a găsit ca nefondate contestaţiile procurorilor la decizia de arest la domiciliu a preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila. Instanţa a respins însă şi cererea lui Bunea Stancu de a fi cercetat sub control judiciar şi nu arestat la domiciliu.
 
Procurorii au cerut recuzarea judecătorului de caz pe motiv că acesta ar fi partinic. Şi această solicitare a fost respinsă.
 
La termenul trecut din dosar, avocatul lui Bunea Stancu a acuzat DNA că întocmeşte expertize fără a avea de fapt un expert, ci un simplu economist.

Şeful CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, ar fi dat mai multe contracte din bani publici unor firme pe care le controla prin interpuşi. Ar fi vorba despre un dosar de corupţie în care prejudiciul se ridică la 2,8 milioane de euro.

Gheorghe Bunea are şapte terenuri intravilane, trei case de locuit şi bijuterii de 13.000 de euro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close