Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea la prezidenţiale. Liviu Pop: Aştept cu interes să ne spună dacă pe Udrea o s-o "dezbrace public"

Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea la prezidenţiale. Liviu Pop: Aştept cu interes să ne spună dacă pe Udrea o s-o "dezbrace public"

Băsescu: Categoric o susţin pe Elena Udrea la prezidenţiale. Liviu Pop: Aştept cu interes să ne spună dacă pe Udrea o s-o "dezbrace public"
20 Aug 2014   •   20:30

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, miercuri, la un post de televiziune, după întâlnirea de la Cotroceni cu liderul PMP, Elena Udrea, că va susţine fără rezerve candidatura acesteia la prezidenţiale.

"Categoric susţin candidatul PMP la funcţia de preşedinte al României. Eu am fost un susţinător fara rezerve al PMP, aţi văzut şi în alegerile pentru Parlamentul European, mi-am asumat partidul acesta nou, care aş vrea să fie altceva. A fost Diaconescu, l-am susţinut până când a anunţat că e un candidat independent. In acel moment, susţinerea mea pentru el nu mai poate funcţiona. Azi e Elena Udrea candidat, categoric o voi susţine în campania electorală pentru că e candidatul PMP", a declarat Traian Băsescu.

"Aştept cu un deosebit interes, plecând de la declaraţia domniei sale, din 5 august, când a spus că pe unii candidaţi îi voi dezbrăca complet, în public, să ne spună dacă pe doamna Udrea o s-o dezbrace public, vizavi de anumite lucruri din trecutul ei. (...) E clar: campania electorală a început pe faţă, de la Cotroceni", a declarat senatorul PSD, Liviu Pop, invitat în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Subiectiv
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close