Antena 3 CNN Actualitate Băsescu petrece într-un restaurant din Poiana Braşov, la nunta fiicei lui Ion Ariton. Cine a mai fost invitat

Băsescu petrece într-un restaurant din Poiana Braşov, la nunta fiicei lui Ion Ariton. Cine a mai fost invitat

Băsescu petrece într-un restaurant din Poiana Braşov, la nunta fiicei lui Ion Ariton. Cine a mai fost invitat
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Sep 2012   •   21:34

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, Maria Băsescu, şi cu cele două fiice, Ioana şi Elena, se află, duminică seară, la un restaurant din Poiana Braşov, unde are loc nunta fiicei senatorului PDL Ion Ariton, informează Mediafax.
   
La nunta din Poiana Braşov au fost invitaţi şi preşedintele PDL Vasile Blaga, precum şi preşedintele democrat-liberalilor braşoveni, George Scripcaru.
   
Acesta din urmă a declarat, duminică seară, că este o nuntă frumoasă şi că toată lumea este relaxată şi că se simte bine.
   
"Ariton este un bun coleg de la Sibiu, care a fost alături de noi întotdeauna şi, pentru că ne-a invitat la acest eveniment important în familia lui, am venit în această seară la nunta fiicei sale", a spus Scripcaru, care a adăugat că mireasa este foarte frumoasă.
   
El a confirmat că printre invitaţi se află şi preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia şi cele două fiice, la eveniment fiind prezent şi liderul PDL, Vasile Blaga.
   
Ioana Ariton, fiica lui Ion Ariton, s-a căsătorit, duminică, cu Ciprian Rogojan, alias Cici, de la trupa Sistem, după doi ani de relaţie.
   

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close