Antena 3 CNN Actualitate Bătaie generală în faţa unui club din Regie, pe fondul consumului de alcool

Bătaie generală în faţa unui club din Regie, pe fondul consumului de alcool

Bătaie generală în faţa unui club din Regie, pe fondul consumului de alcool
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Sep 2010   •   12:22

Scandal în această dimineaţă în faţa unui club din Capitală! Două grupuri de tineri s-au luat la hartă, pe fondul consumului de alcool, spun poliţiştii. Unii dintre ei au suferit răni uşoare şi au ajuns la spital pentru îngrijiri. Toţi urmează să dea explicaţii în faţa oamenilor legii.

Mai multe persoane s-au bătut, duminică dimineaţă, în faţa unui club din complexul studenţesc Regie din Capitală, trei dintre acestea sunt rănite şi primesc îngrijiri la spital, iar celelalte sunt audiate, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax.

Potrivit lui Christian Ciocan, incidentul a avut loc în jurul orei 5.30, în faţa clubului Princess din complexul studenţesc Regie, după ce două grupuri de nouă şi, respectiv, patru persoane s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool.

Cei nouă membri ai unuia dintre grupuri au sărit să îi ia la băiate pe băieţii din celălalt grup, iar aceştia, împreună cu fata care îi însoţea, au reuşit să intre în club.

În urma încăierării, trei tineri, doi dintr-un grup şi unul din celălalt grup, au ajuns la spital, pentru îngrijiri, iar ceilalţi zece tineri au fost duşi la Secţia 20 Poliţie, unde sunt audiaţi. De asemenea, poliţiştii îi vor audia şi pe cei trei tineri răniţi, după ce vor primi îngrijiri medicale la spital, a mai spus comisarul Christian Ciocan.

El a precizat că în acest caz este vorba de o încăierare, iar dacă nu pot fi identificate persoanele din cele două grupuri care au fost implicate în bătaie, vor răspunde în solidar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bătaie Regie club alcool victime tineri
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close