Antena 3 CNN Actualitate Bătrâni şi batjocoriţi aşteaptă iarna în apartamente fără geamuri şi cu apă pe pereţi. Reabilitarea începută în 2010 bate pasul pe loc

Bătrâni şi batjocoriţi aşteaptă iarna în apartamente fără geamuri şi cu apă pe pereţi. Reabilitarea începută în 2010 bate pasul pe loc

Bătrâni şi batjocoriţi aşteaptă iarna în apartamente fără geamuri şi cu apă pe pereţi. Reabilitarea începută în 2010 bate pasul pe loc
de O.P.    |    05 Dec 2012   •   05:58

Pensionarii din Bucureşti aşteaptă cu groază temperaturile scăzute fără geamuri la balcon şi cu apă pe pereţi.Lucrările de reabilitare, începute prin 2010, bat pasul pe loc, fără ca cineva să se gândească la locatari.

Vina se împarte între primărie şi firma de construcţii, spun oamenii, care au făcut până acum zeci de reclamaţii.

În urmă cu un an, blocul T 32 din bulevardul Ghica Tei arăta ca un şantier abandonat. Faţada era distrusă, iar locatarilor le ploua în casă prin fisurile din jurul termopanelor.

Termopanele puse la balcoane au doar rama, nu şi geamul, iar spuma este aşezată doar pe alocuri. Nici acolo unde lucrarea se presupune că a fost finalizată situaţia nu e mai bună.

Constructorii care s-au perindat refuză să vorbească despre situaţia creată. Spun doar că nu şi-au primit banii de la primărie. Autorităţile aruncă vină  înapoi pe constructori.

Cu o situaţie a plăţilor neclară şi un contract cesionat după altul termenul de finalizare al lucrărilor a rămas deschis pe perioadă nedeterminată.

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close