Antena 3 CNN Actualitate Baza de date a Poliţiei Române, oprită pentru operaţiuni de îmbunătăţire

Baza de date a Poliţiei Române, oprită pentru operaţiuni de îmbunătăţire

Baza de date a Poliţiei Române, oprită pentru operaţiuni de îmbunătăţire
21 Apr 2013   •   10:43

Baza de date a Poliţiei este nefuncţională. Corespondentul Antena 3, Carmina Othman, a explicat că, dacă anul trecut era vorba despre o problemă tehnică sau de altă natură, acum este vorba despre o îmbunătăţire a sistemului.

 
"Baza a fost oprită pentru a fi upgradată. Poliţia a confirmat această informaţie şi a comunicat că activitatea Poliţiei Române nu este afectată de operaţiune. Sistemul a fost oprit în mod voluntar, de către specialişti, pentru perioada week-endului, timp în care comparaţia de amprente se face manual", a explicat corespondentul Antena 3.
 
Raluca Seucan, purtător de cuvânt al IGPR, a declarat pentru Antena 3, că sistemul a fost oprit vineri dar activitatea Poliţiei nu a fost şi nu este blocată din cauza acestei operaţiuni. "Se lucrează la îmbunătăţirea sistemului. De asemenea, nici schimbul de date cu celelalte state nu suferă amânări. În principiu, dacă toate operaţiunile merg în ordine, în funcţie de ce ne comunică, specialiştii, sistemul va fi pus în funcţiune luni", a explicat Seucan.
 

×
Subiecte în articol: soft
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close