Antena 3 CNN Actualitate Bebeluș din Câmpulung Moldovenesc în pericol de moarte, transferat între trei spitale pentru a fi salvat

Bebeluș din Câmpulung Moldovenesc în pericol de moarte, transferat între trei spitale pentru a fi salvat

Un bebeluș în vârstă de un an și o lună, din Câmpulung Moldovenesc, a fost transferat între trei spitale pentru a fi salvat de la moarte, după ce s-a înecat cu o bucată de lemn în timp ce se juca lângă mama sa.

Bebeluș din Câmpulung Moldovenesc în pericol de moarte, transferat între trei spitale pentru a fi salvat
18 Mar 2020   •   17:38

Totul s-a întâmplat marți, 17 martie 2020, în jurul orei 16.00, atunci când bebelușul de un an și o lună se afla în casa, alături de mama sa, în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.

La un moment dat, în timp ce mama îi pregătea hainele de schimb, copilul a reușit să rupă o bucată de lemn din mobilă și apoi a înghițit-o.

În scurt timp, copilul a început să respire cu dificultate, astfel că părinții l-au transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Diagnosticat cu 'aspirație de corp străin', bebelușul a fost transferat, împreună cu mama sa, o oră mai târziu, la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Medicii nu au reușit să scoată bucata de lemn cu lungimea de aproximativ un centimetru din gâtul copilului, astfel că au decis să îl transfere la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii 'Sfânta Maria' din Iași, acolo unde medicii au intervenit și au îndepărtat bucata de lemn, notează suceavalive.ro.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close