Antena 3 CNN Actualitate Belele vin valuri peste taximetristul violat. Vezi ce a păţit de această dată

Belele vin valuri peste taximetristul violat. Vezi ce a păţit de această dată

Belele vin valuri peste taximetristul violat. Vezi ce a păţit de această dată
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Sep 2012   •   23:34

Taximetristul din Tulcea are probleme cu soţia. Aventura cu Angelina de România pare să fi zdruncinat paradisul conjugal. Ultima ceartă ar fi avut loc în timpul unei vizite la rudele nevestei. Oameni extrem de religioşi, aceştia i-ar fi reproşat comportamentul din ultima perioadă. Nicu nu a stat să asculte critica si a plecat furtunos.

Între timp însă, în familia taximetristului Nicu, lucrurile s-au complicat. A fost suficientă o vizită la rudele soţiei pentru ca liniştea conjugală să se tulbure.

În realitate, motivul pentru care soţia ar fi ales să rămână în vizită puţin mai mult ar fi fost o ceartă. Nu cu soţia, ci cu sora ei... Nicu a plecat, soţia a rămas însă.

Iar de vorbit, ar fi vorbit. Suficient cât Nicu să nu se teamă că ar putea ajunge la divorţ. Mai ales că, după trauma suferită, i-a dovedit soţiei că este din nou bărbat.

Pentru reproşurile cumnatei, care i-a tot cerut să se lase de meserie, nu are însă decât un singur răspuns... alteceva nu ştie să facă.

Mai ales că este extrem de priceput la ceea ce face. În plus, câştigă banii pentru un motiv nobil...

"Lui soţia mea nu i-am dat voie să muncească, şi nu o să muncească de acum înainte" declară taximetristul Nicu. Un motiv suficient pentru ca femeia să se întoarcă acasă...


×
Subiecte în articol: violat
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close